Rainbow Basin - Barstow Californië van Remco Bosshard

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 518174
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
95 gratis verzending!

Omschrijving

Rainbow Basin is een geologische formatie in de Calico Peak Range, ongeveer 8 mijl ten noorden van Barstow in de Mojave-woestijn in San Bernardino County, Californië.

Het Rainbow Basin is aangewezen als Nationaal Natuurmonument en wordt beheerd in het Bureau of Land Management Rainbow Basin Natural Area. Rainbow Basin is een mix van privaat en publiek land, maar wordt beheerd door het Bureau of Land Management. Het is toegankelijk voor het publiek via Irwin Road van Barstow tot een onverharde weg door het kleurrijke bassin.

Het bassin is opmerkelijk voor: de fantastische en mooie vormen van zijn rotsformatie: zijn fossiele bedden, die wetenschappers waardevolle informatie hebben gegeven over het leven in het midden van het Mioceen-tijdperk, tussen 12 en 16 miljoen jaar geleden; en in het noordoosten de Calico Early Man Site.

Dit werk wordt aangeboden door Remco Bosshard

Remco Bosshard profielfotoAls reclamefotograaf werk ik in opdracht en ben gespecialiseerd in het vastleggen van (grote) objecten. Maar ik heb daarnaast nog een passie: het fotograferen van mooie situaties. Dit kan een prachtig landschap zijn of een mooi object. Altijd mijn camera bij me om geen moment te missen.

Alle werken