Rapenburg Leiden met Nonnenbrug en Academiegebouw in stijl Van Gogh

van Slimme Kunst.nl

Rapenburg Leiden met Nonnenbrug en Academiegebouw in stijl Van Gogh van Slimme Kunst.nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 635567
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Creatief met kunstmatige intelligentie: www.slimmekunst.nl

Deze herkenbare weergave van de Nonnenbrug en het Academiegebouw in Leiden is geïnspireerd door de stijl van Vincent van Gogh. De uitkomst is een kunstwerk van een typisch Leidse gracht in de stijl van de bekende Sterrennacht. Leuk zijn de klassieke auto's aan de Rapenburg gracht die de kijker terugvoeren naar halverwege de twintigste eeuw.

Dit werk wordt aangeboden door Slimme Kunst.nl

Slimme Kunst.nl profielfotoWij maken kunst met kunstmatige intelligentie. Onze technische kennis stelt ons in staat unieke creaties te maken in verschillende aansprekende schilderstijlen. Ontdek onze prachtige stillevens van bekende Nederlandse stadsgezichten.

Enkele voorbeelden van onze creaties zijn de Rotterdamse Erasmusbrug in de stijl van Picasso, de Groningse Hoge der Aa in de stijl van Van Gogh, of de grachtenpanden alsof Piet Mondriaan aan het werk is geweest!

Andere wensen? Maatwerk van uw eigen foto doen wij graag voor u. Op onze webshop https://www.slimmekunst.nl is meer informatie te vinden over kunst met kunstmatige intelligentie.

Alle werken