Een Werk aan de Muur shop

Reconstructing Mata Hari (1/1)

- Werkcode: 832 704

Ruben van Gogh - smartphoneart over Reconstructing Mata Hari (1/1)

Surrealistische, digitale fotocollage op basis van twee oude zwart-wit foto's van danseres en spionne Mata Hari, hier in een nieuwbouwproject geplaatst met een vertwijfelde Duitse officier op de achtergrond.

Ik heb Mata Hari kleur en wat extra lichaamsvolume gegeven (waar ze in de oorspronkelijke zwart-wit foto juist een kunstmatige wespentaille had). Ik vind dat ze zo veel mooier. De officier komt van een zwartwit foto uit WO1.

Mata Hari is uitgegroeid tot een icoon: dansers, spionne, femme fatale en in deze digitale versie misschien wel op haar allermooist - zeker met dat beetje extra volume.

Dit kunstwerk zal slechts eenmaal verkocht worden. Zodra er een koper is, haal ik het weg uit mijn shop. Een unieke ode aan de mysterieuze Mata Hari.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Reconstructing Mata Hari (1/1) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reconstructing Mata Hari (1/1)

Koop dit digital art werk Reconstructing Mata Hari (1/1) van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832 704
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
266,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.