Reconstructing Mata Hari

van Ruben van Gogh

Reconstructing Mata Hari van Ruben van Gogh

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 832704
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
211 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Surrealistische fotocollage op basis van twee oude zwart-wit foto's van Mata Hari, hier in een nieuwbouw project geplaatst met een Duitse officier. Ik heb Mata Hari van wat extra lichaamsvolume voorzien (waar ze in de oorspronkelijke foto juist een kunstmatige wespentaille had gekregen. De officier komt van een zwartwit foto uit WO1. Mata Hari staat momenteel weer in de belangstelling dankzij het meest recente songfestival en de voorstelling van het Nationaal Ballet.
Surrealisme / WOI / WWI / Spionage / Bikini / Etalagepop / Juwelen / Smaragd / Verzamelpunt / Surrealisme / Surrealistisch / Sexy / Zonlicht / Naakt /Moderne kunst / Geschiedenis / Vrouw / Spionne

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh

Ruben van Gogh profielfotoSoms zie ik dingen die er niet zijn; die fotografeer ik dan en bewerk ik later tot pop-art grafiek en surrealistische taferelen. Het kan beginnen met kringloopwinkel-schilderijen, leegstaande interieurs of wat er maar bijzonder is en het eindigt als een Ruben van Gogh.

Alle werken