Red Bull met Max Verstappen op Zandvoort in 2020 van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 577346
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127 gratis verzending!

Omschrijving

Dromend van een spannend F1 seizoen in 2020 wat misschien nooit komen gaat heb ik de RB16 van Red Bull met Max Verstappen in de Hugenholtzbocht getekend. Deze vernieuwde kombocht met in de achtergrond de tribune van het circuit van Zandvoort levert een iconisch beeld op van wat de toekomst mogelijk gaat brengen.

Het beeld is volledig in photoshop digitaal nagetekend. Alle details van de auto heb ik handmatig nagemaakt om een zo mooi mogelijke digitale bewerking te kunnen maken.

Bekijk ook de andere schilderijen met Max Verstappen in de Red Bull in mijn WerkAanDeMuur shop met werkcodes: 477188 en 737888

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken