Een Werk aan de Muur shop

Red Glow

- Werkcode: 157949

Jan Koppelaar over Red Glow

Toen ik van huis vertrok hing er een dikke bewolking. Vanuit mijn zolderraam zag ik aan de horizon wat gaten in het wolkendek. Toch maar naar Kinderdijk (Zuid-Holland, Nederland) gereden. Geen spectaculaire zonsondergang gehad en ik wilde bijna al inpakken toen de horizon fel rood kleurde. De zon liet toch zijn laatste kracht zien! Een schitterend sfeerbeeld volgde! Dan rij je toch met een fijn gevoel terug van UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk!
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Red Glow op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Red Glow

Koop de foto Red Glow van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 157949
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.