Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Reflecties in Domburg II

- Werkcode: 1 006 719

Raoul Baart over Reflecties in Domburg II

Even voor zonsondergang op het strand van Domburg in Zeeland. Speciaal een avond gekozen dat het laag water zou zijn zodat er hopelijk wat mooie getijdepoelen op het strand te zien zouden zijn - en weinig voetstappen. Als het dan ook nog windstil is en er zulke mooie structuren in het zand te zien zijn dan kan mijn avond niet meer stuk. Zie ook de rest van de serie van deze avond in mijn album op deze site.
Raoul Baart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Raoul Baart

Al heel mijn leven bezig met fotografie al was dit vroeger vooral beperkt tot reisfotografie. Sinds acht jaar heb ik me ook op andere takken van fotografie gestort waarbij ik mij zo min mogelijk beperk in onderwerpen; zolang het een mooie plaat op kan leveren wil ik het vastleggen, of dit nu een landschap, portret of iets anders is. Wel merk ik dat ik me de laatste jaren steeds meer toe ben gaan leggen op portretten van mensen en dieren en daarnaast op landschappen en architectuur, met als specialisatie lange sluitertijd fotografie. Door het gebruik van lange sluitertijden in combinatie met beweging (wolken, water) kan een dromerig of juist dramatisch effect gecreëerd worden - en dat alles in de camera.

Alle werken van Raoul Baart


Waarom je kiest voor Reflecties in Domburg II op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reflecties in Domburg II

Koop de foto Reflecties in Domburg II van Raoul Baart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 006 719

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 1 dag en 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
90,-81,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.