Regenboog achter vuurtoren Egmond aan Zee

van Fotografie Egmond

Regenboog achter vuurtoren Egmond aan Zee van Fotografie Egmond

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 170437
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 gratis verzending!

Omschrijving

Regenboog achter vuurtoren Egmond aan Zee.

Genomen vanaf de hoge duin naast Vuurtoren J.C.J. van Speyk in Egmond aan Zee tijdens een mooie herfstdag. Donkere wolken wisselden elkaar af om uiteindelijk een kleine regenboog te vormen. Precies boven de gezellige badplaats.
De hoge duin aan het vuurtorenplein is een bekend uitzichtpunt in Egmond aan Zee. Vanwaar je zowel het dorp als de zee kunt overzien.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Egmond

Fotografie Egmond profielfotoKim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken