Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Regenbui trekt over de stad Groningen

- Werkcode: 563 010

Evert Jan Luchies over Regenbui trekt over de stad Groningen

Uitzicht over de stad Groningen vanaf het dakterras van het nieuwe Forum. Op de voorgrond het nieuwe Markthotel in aanbouw, de sociëteit van studentenvereniging Vindicat, de Martinitoren en een deel van het schip van de Martinikerk. De Grote markt en het stadhuis, de ABN bank, de voormalige V&D en het bureau van de Rijksuniversiteit zijn duidelijk te herkennen. Aan de horizon, direct onder de donkere regenwolk is de Suikeruniefabriek Vierverlaten bij Hoogkerk te herkennen. Deze foto is gemaakt in Februari 2020
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Regenbui trekt over de stad Groningen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Regenbui trekt over de stad Groningen

Koop de foto Regenbui trekt over de stad Groningen van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 563 010

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,-59,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.