Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 7 dagen en 1 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Regendruppels #01

- Werkcode: 836 753

Lizzy Pe over Regendruppels #01

Wilt u een vleugje romantiek in uw dagelijks leven? U kunt dit bereiken met de muurkunst van Lizzy Pe. De sprookjesachtige en speelse bloemstillevens zijn gemaakt in de buurt van Bremen. Een bijzondere, nostalgische charme in de trend van de huidige tijd omringt deze bloemschilderijen. Het onderzoek van compositie, kleur en vorm onthult hun poëtische symboliek. @Lizzy_Pe_ // www.lizzype.com
Lizzy Pe profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Lizzy Pe

Lizzy Pe, Duitse fotokunstenaar. De fabelachtige en speelse bloemstillevens zijn ontstaan in de buurt van Bremen. Een bijzondere, nostalgische charme in de trend van de huidige tijd, omringt deze bloemenfoto's. Het onderzoek van de compositie, de kleur en de vorm onthult hun poëtische symboliek.
Bloemen, bloesems, digitale fotokunst, vrouwelijk, bloemig, landelijk, pastel, romantisch, sjofel chic, stillevens, vintage, delicaat. Een onderscheidend ontwerp!

Alle werken van Lizzy Pe


Waarom je kiest voor Regendruppels #01 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Regendruppels #01

Koop dit digital art werk Regendruppels #01 van Lizzy Pe als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 836 753

Shop nu met 10% korting
Nog 7 dagen en 1 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
60,-54,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.