Een Werk aan de Muur shop

Rembrandts Geboortehuis 1606 Weddesteeg Leiden Holland

- Werkcode: 691 363

Norbert Aronds over Rembrandts Geboortehuis 1606 Weddesteeg Leiden Holland

Rembrandts Geboortehuis na grondig onderzoek door mij gereconstrueerd. Deze impressie geeft weer hoe het huis en directe omgeving in de Weddesteeg te Leiden op zijn geboortedag 15 juli 1606 er uit moet hebben gezien. Hier lag Rembrandts inspiratiebasis en ook hier was zijn allereerste atelier gevestigd. Gedurende zijn hele kunstenaars carrière gebruikte hij op allerlei manieren onder andere het bijzondere licht en vormen uit zijn jeugd gegrift in zijn herinnering. In mijn boek Rembrandts Thuis is hier meer over te ontdekken.
Norbert Aronds profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Norbert Aronds

Hartelijk Welkom in mijn galerie! Graag geef ik mijn werken een gelaagdheid mee dat met het blote oog alleen, niet zichtbaar is. Het draait om het verhaal waarbij ik de invulling het liefst overlaat aan de toeschouwer. Het experiment en grondig onderzoek brengen mij vaak verder. Zo is het gelukt om in olieverf-op-doek het verdwenen Geboortehuis van Rembrandt in Leiden, Holland, te reconstrueren. Een reproductie van dit schilderij is ook verkrijgbaar in mijn shop. Veel kijkplezier!

Alle werken van Norbert Aronds


Waarom je kiest voor Rembrandts Geboortehuis 1606 Weddesteeg Leiden Holland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rembrandts Geboortehuis 1606 Weddesteeg Leiden Holland

Koop dit schilderij Rembrandts Geboortehuis 1606 Weddesteeg Leiden Holland van Norbert Aronds als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 691 363
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
120 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.