Renault Dauphine Gordini uit 1957 voor de Franse vlag. van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 665492
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De Renault Dauphine Gordini, die in de jaren vijftig van de vorige eeuw werd uitgebracht, is nog steeds in competitie. Liefhebbers van de Renault Gordini zullen er alles aan doen om hem in uitstekende conditie te houden en door hun passie zal deze auto blijven bestaan. Het is niet moeilijk te begrijpen dat deze Renault Gordini in wedstrijden wordt gebruikt omdat hij daarvoor is ontworpen.

Dit schilderij van de Renault Dauphine Gordini, gebouwd in 1957, met de Franse vlag op de achtergrond, is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden afgedrukt. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen, waardoor het meer diepte krijgt.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken