Shop nu met 10% korting Nog 1 dag en 14 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Restaurant DOT in Groningen na zonsondergang.

- Werkcode: 289246

Ron Buist over Restaurant DOT in Groningen na zonsondergang.

Restaurant Dot in Groningen, na zonsondergang, met op de achtergrond de Martinitoren. Dit bijzondere gebouw begon als 3D Full Dome bioscoop Infoversum, waar allerlei wetenschappelijke films voor jong en oud te zien waren. Na het faillissement van Infoversum is er nu restaurant Dot gehuisvest.
Ron Buist profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ron Buist

Sinds Ron in 2010 voor het eerst begon te werken met een spiegelreflexcamera is alles heel snel gegaan. Het fotografievirus had hem te pakken en liet hem niet meer los. Hij probeerde allerlei soorten fotografie en leerde allerlei technieken, om aan het einde van het jaar uiteindelijk te kiezen voor landschapsfotografie. De cursus landschapsfotografie die hij volgde versterkte de interesse alleen nog maar meer.In 2011 begonnen Ron's foto's de aandacht te trekken van anderen. Dit resulteerde in diverse publicaties, waaronder een poster voor een yogacursus en een foto verspreid over twee pagina's in het decembernummer van het fotografiemagazine Zoom.nl. Daarnaast is zijn werk ook terug te vinden in de Zoom.nl Showcase App voor de iPad. Op dit moment kan de stijl van Ron gekarakteriseerd worden als dromerige landschapsfotografie, maar of dat zo blijft is een open vraag, want hij blijft zich ontwikkelen en nieuwe dingen ontdekken.

Alle werken van Ron Buist


Waarom je kiest voor Restaurant DOT in Groningen na zonsondergang. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Restaurant DOT in Groningen na zonsondergang.

Koop de foto Restaurant DOT in Groningen na zonsondergang. van Ron Buist op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 289246

Shop nu met 10% korting
Nog 1 dag en 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
105 95 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.