Retro – Klassiek - Het vertrek van een vliegtuig uit het water bij volle maan

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek - Het vertrek van een vliegtuig uit het water bij volle maan van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 443656
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Er is iets aan dit fijne kunstwerk dat diep doet denken aan de klassieke Humphrey Bogart-film Casablanca. Nee, de beroemde scène in de film leek niet precies op dit schilderij. Er is echter iets poëtisch en bitterzoet aan dit stuk. Er is een gevoel van verlies. Er is een gevoel van bewegen van de ene fase van je leven naar de volgende. Omringd door water en de grenzeloze leegte, weten we eerlijk gezegd niet waar dit vliegtuig heen gaat. Toch vragen we ons af. We kijken naar de auto geparkeerd langs de pier en we vragen ons af wat er nu gaat gebeuren.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken