Retro – Klassiek Amerikaanse oldtimers in Parijs

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek Amerikaanse oldtimers in Parijs van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439396
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
89 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Twee dingen die voor velen van ons heerlijk romantisch zijn: de straten van Parijs op een prachtige namiddagmiddag en klassieke sportwagens uit vervlogen tijden. Dit mooie stuk brengt beide iconische elementen bij elkaar. Het eindresultaat is een stadsscène die je hart raakt, net zo gemakkelijk als het je naar je eigen versie van deze scène brengt. We dromen er allemaal van om weg te komen. We denken allemaal dat we in een buitengewone stad wonen en in een prachtige auto rijden. Dit stuk is verkrijgbaar als kunst aan de muur, en het is ook beschikbaar op t-shirts. Dit stuk kan ook worden gekocht op verschillende interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken