Retro – Klassiek Chevrolet Impala in New York

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439372
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit acryl op canvas schilderij brengt enkele pictogrammen bij elkaar. De Chevy Impala in dit stuk is absoluut het meest dynamische element. Om zeker te zijn, dit is een auto die sommige mooie verbazingwekkende herinneringen op de voorgrond brengt voor sommigen. Echter, de auto is niet het enige aspect van dit stuk dat belangrijk is om te overwegen. De auto staat in het midden van een van de meest legendarische steden ter wereld. The Big Apple is een stad met verbluffende contrasten en mogelijkheden. Deze Impala, met het Vrijheidsbeeld erachter, is maar één mogelijkheid. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als interieurproducten.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken