Shop nu met 10% korting Nog 3 dagen en 6 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Retro – Klassiek Chevrolet Impala in New York

- Werkcode: 439372

Jan Keteleer over Retro – Klassiek Chevrolet Impala in New York

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit acryl op canvas schilderij brengt enkele pictogrammen bij elkaar. De Chevy Impala in dit stuk is absoluut het meest dynamische element. Om zeker te zijn, dit is een auto die sommige mooie verbazingwekkende herinneringen op de voorgrond brengt voor sommigen. Echter, de auto is niet het enige aspect van dit stuk dat belangrijk is om te overwegen. De auto staat in het midden van een van de meest legendarische steden ter wereld. The Big Apple is een stad met verbluffende contrasten en mogelijkheden. Deze Impala, met het Vrijheidsbeeld erachter, is maar één mogelijkheid. Beschikbaar als muurkunst, t-shirts, of als interieurproducten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Retro – Klassiek Chevrolet Impala in New York op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Retro – Klassiek Chevrolet Impala in New York

Koop dit schilderij Retro – Klassiek Chevrolet Impala in New York van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439372

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 6 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 162 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.