Retro – Klassiek Crossing oldtimers van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439122
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een scène als deze doet je waarschijnlijk denken aan zaken als American Graffiti of zelfs Happy Days, hoewel de voertuigen niet helemaal hetzelfde zijn. Desalniettemin is er iets stilletjes elektriserend aan een afbeelding als deze. Dit zijn twee auto's op de top van hun prime. Ze bestaan in een decennium dat hen toebehoort en niemand anders. De auto's lijken in het middelpunt van de belangstelling te staan, alsof ze net op het punt van hun gesprek komen. Niemand weet waar de chauffeurs het over hebben. Verkrijgbaar als wall-art, t-shirts, of in de vorm van interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken