Retro – Klassiek De trein in de ochtend

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek De trein in de ochtend van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438940
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Weinig scènes zijn zo romantisch als die van de trein in het station tijdens de vroege ochtenduren. We houden van deze plaatsen op de eerste momenten van de dageraad. We houden van de wereld vóór 9 uur 's morgens en dat geldt zeker voor plaatsen zoals treinstations of luchthavens. Dit is een scène die naar ons komt vanuit een andere wereld, of misschien gewoon een andere keer. Er zijn prachtige kleine details en details aan het gebouw van het station, de trein, de vrouw die hem haastig opraapt en nog veel meer. We kunnen ons gemakkelijk voorstellen dat dit station al snel overvol is. Verkrijgbaar als kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken