Een Werk aan de Muur shop

Retro – Klassiek Het meisje in het rood en een oldtimer Chevrolet Belair

- Werkcode: 439391

Jan Keteleer over Retro – Klassiek Het meisje in het rood en een oldtimer Chevrolet Belair

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Een meisje in het rood loopt met haar hond langs het trottoir. We weten niet waar ze zijn, maar we kunnen ons wel voorstellen waar ze naartoe gaan. Een paar meter voor hen staat een klassieke Chevy-auto, geparkeerd langs de kant van de weg. Ze gaan niet naar de auto. Ze gaan langs de auto rijden. De dag treft ons als zodanig dat we willen dat we met hen mee kunnen gaan. Dit eenvoudige maar toch suggestieve stuk heeft acryl op canvas. Je kunt dit stuk kopen als wall-art, op t-shirts of in een reeks interieurproducten.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Retro – Klassiek Het meisje in het rood en een oldtimer Chevrolet Belair op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Retro – Klassiek Het meisje in het rood en een oldtimer Chevrolet Belair

Koop dit schilderij Retro – Klassiek Het meisje in het rood en een oldtimer Chevrolet Belair van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439391
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.