Retro – Klassiek Het naakt in de deur

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek Het naakt in de deur van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438941
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is geen scène die we waarschijnlijk snel zullen tegenkomen. Een stadsgezicht concentreert zich op een klein hoekje van een straat in dit stuk. Auto's zijn op straat, maar we kunnen niet met zekerheid zeggen hoe laat het is. De auto's staan geparkeerd. Ze lijken leeg te zijn. Er is niemand op straat en er is niemand op straat. Zelfs de ramen van het gebouw zijn lege leien. Het enige teken van de mensheid om overal te vinden, tenminste op dat moment, is een naakte vrouw in een open deur. Verkrijgbaar als kunst aan de muur.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken