Retro – Klassiek Oldtimer Hudson Hornet en een vrouw in een telefooncel

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek Oldtimer Hudson Hornet en een vrouw in een telefooncel van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439382
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het lijkt erop dat we tegenwoordig bijna geen betaaltelefoons hebben. Gezien de technologie is dit zeker logisch. De mysterieuze vrouw in dit schilderij heeft er echter een gevonden langs de kant van de weg. Ze heeft haar klassieke Chevy-auto in de buurt geparkeerd en ze belt. We kunnen ons voorstellen dat de telefooncel verbazingwekkend werkt, wat de vraag oproept: is dit opmerkelijke stuk, met acryl op canvas, in het heden geplaatst, of kijken we uit naar een scène uit een lang vervlogen tijd. Jij beslist. Dit stuk is verkrijgbaar als wall art, op t-shirts, of in de vorm van interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken