Retro – Klassiek Oldtimer Hudson Hornet en een vrouw in een telefooncel van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 439382

8% korting
Nog 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 137 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Het lijkt erop dat we tegenwoordig bijna geen betaaltelefoons hebben. Gezien de technologie is dit zeker logisch. De mysterieuze vrouw in dit schilderij heeft er echter een gevonden langs de kant van de weg. Ze heeft haar klassieke Chevy-auto in de buurt geparkeerd en ze belt. We kunnen ons voorstellen dat de telefooncel verbazingwekkend werkt, wat de vraag oproept: is dit opmerkelijke stuk, met acryl op canvas, in het heden geplaatst, of kijken we uit naar een scène uit een lang vervlogen tijd. Jij beslist. Dit stuk is verkrijgbaar als wall art, op t-shirts, of in de vorm van interieurproducten.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken