Retro – Klassiek RMS Titanic zijkant en bovenkant

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek RMS Titanic zijkant en bovenkant van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438968
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
94 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

De RMS Titanic is een verhaal over grootsheid en ouderwetse klasse. Het is ook een verhaal over hebzucht en tragedie. Al deze verhalen blijven onze fascinatie voor een van de meest iconische schepen in de geschiedenis van de mensheid stimuleren. Dit schip heeft de wereld nooit echt mogen verkennen. Voor sommigen is dat een tragedie op zichzelf. Hoe fascinerend het verhaal ook is, de boot zelf. De Titanic was het grootste schip voor die tijd en de ontwerpers zwoeren dat het nooit zou zinken. We weten allemaal dat het op die manier niet lukte. Beschikbaar als producten voor t-shirts, kunst aan de muur of binnenhuisinrichting.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken