Retro – Klassiek Titanic de afvaart begeleid door meeuwen

van Jan Keteleer

Retro – Klassiek Titanic de afvaart begeleid door meeuwen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 438942
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
84 gratis verzending!

Omschrijving

Klassiek – Retro Collectie
© designed by Jan Keteleer

Dit is een verbluffende, realistische en absoluut hartverscheurende afbeelding van de Titanic. Het is iets dat echt gezien moet worden om geloofd te worden. Of je nu van de film houdt, of dat je een grote fan bent van geschiedenis in het algemeen (je kunt zeker van beide zijn), dit is iets dat de sfeer van elke ruimte waarin het zich bevindt drastisch kan veranderen. ook beschikbaar in de vorm van t-shirts, en je kunt deze dramatische eerbetoon aan de verloren persoon ook kopen in de vorm van verschillende interieurproducten. Deze angstaanjagende scène boeit.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken