Een Werk aan de Muur shop

Retro Game Pac-Man

- Werkcode: 989 105

MDRN HOME over Retro Game Pac-Man

Een print vol nostalgie. Wie heeft vroeger niet het bekende spel Pac-Man gespeeld? Al happend baan je een weg door het doolhof, maar pas op voor de 4 spoken. Anders is het game-over!

De game was oorspronkelijk een arcadespel in 1980. Een jaar later werd de game uitgebracht op de Atari 2600. Het is spel ontwikkeld door het Japanse bedrijf Namco. Leuk detail: de ontwerper wilde met dit spel ook vrouwen aanspreken. Pac-Man is genoemd naar de Japanse term voor 'het geluid van de mondbeweging om te eten': paku-paku taberu.

De print heeft een vintage tintje mede door de achtergrond waarbij op een subtiele manier een lichte textuur is aangebracht van een krijtbord. Een gave retro print voor de game liefhebber die een beetje nostalgie kan waarderen.
MDRN HOME profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door MDRN HOME

MDRN HOME biedt moderne, Scandinavische, minimalistische, abstracte en industriële premium posters, canvas prints en unieke, handgeschilderde kunstwerken aan. Ons doel is om voor elk budget een mooi stukje kunst te kunnen bieden. Doordat wij alles zelf ontwerpen en maken, kunnen we gegarandeerd hoge kwaliteit leveren.

Alle werken van MDRN HOME


Meer weten over MDRN HOME?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Retro Game Pac-Man als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Retro Game Pac-Man

Koop de illustratie Retro Game Pac-Man van MDRN HOME op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 989 105
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.