Retro Schilderij van meisjes die op het strand wandelen

van Jan Keteleer

Retro Schilderij van meisjes die op het strand wandelen van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 866085

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 128 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Herinneringen aan de zomer, felle kleuren en mooie mensen zijn wat in je opkomt als je aan het strand denkt. Het is dan ook geen wonder dat er een schilderij is gemaakt met de naam Meisjes die over het strand wandelen, om de omgeving te laten genieten. Een schilderij dat kan worden genoten door alle leeftijden, evenals de jongeren die graag op het strand spelen met hun vrienden. Een schilderij van een paradijselijk eiland waar mensen lachen en genieten van de warmte van de zon met het zand onder hun voeten en een lekker kleurtje bij iedereen.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken