Retro stijl schilderij van een vliegende Curtis Wright P-40K uit 1940

Werkcode: 850 789 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Retro stijl schilderij van een vliegende Curtis-Wright P-40K Warhawk uit 1940 is zeker om het gevoel terug te brengen van het zijn in de lucht, zelfs als je honderden mijlen ver van land. Dit komt door de kwaliteit van de details die in het schilderij zijn verwerkt. Het kunstwerk van kunstenaar Jan Keteleer, die het kunstwerk voor dit specifieke schilderij maakte, getuigt van de kwaliteit van vakmanschap die hij in de kunstvorm van zijn tijd bracht. Hij schilderde het vliegtuig in het vliegformaat dat in die tijd het meest werd gebruikt.

Het schilderij van dit vliegtuig is gemaakt in wat bekend staat als de "retro-caption" stijl. Dit is een schildertechniek die werd overgenomen door enkele van de beste schilders, zoals Andy Warhol. Deze stijl is ontstaan uit de experimentele kunstbeweging. Dit was een beweging die probeerde het alledaagse leven weer te geven door het gebruik van verschillende methoden die nieuw waren in die tijd. Het doel was om kunst aantrekkelijker te maken voor het publiek en om wat plezier te brengen in de anders zo mondaine kunstwereld.

Dit schilderij van een Curtis Warhawk uit 1940 is daar een perfect voorbeeld van. We zien de grappige aspecten van Warhol's stijl van schilderen en tegelijkertijd de schoonheid van dit specifieke vliegtuig. Dit is te danken aan de kwaliteit van het vakmanschap dat in het stijlschilderij van een vliegend vliegtuig ging. Dit is precies wat de meeste kunstenaars proberen te doen wanneer zij een kunstwerk will

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Dieter Rogiers
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Beautiful, clear print on canvas. Delivery is also great! Recommended. (Original) Prachtige, heldere print op canvas. Levering is ook top! Aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Jos
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende service en goede kwaliteit
    Service is perfect en de afdruk is zeer mooi

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
    Leon
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    M.
    Nederland
    5 / 5

    Betaalbare kunst aan de muur
    Prettige website waardoor je eindelijk de Ikea schilderijen kunt vervangen door iets betaalbaars en moois. Af te drukken als poster, of op verschillende andere ondergronden op verschillende formaten. Wij zijn er erg blij mee. Wordt goed verpakt en redelijk snel verzonden. Wij komen zeker nog eens terug.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Wil
    Nederland
    5 / 5

    Mooie en duidelijke website. Prachtige foto's om uit te kiezen en ook heel veel. Mooi afgewerkt. Ook de levering en verzending is prima verzorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2018
    Esther
    Nederland
    4.5 / 5

    2 keer een topervaring.
    Via VT Wonen aan dit mooie bedrijf gekomen. Inmiddels twee mooie "werken aan de muur". Service is top, zo ook de nette levering. Echt waar voor je geld. Veel keuze en diversiteit, een echte aanrader.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Ingeborg
    Nederland
    5 / 5

    Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017
    Anneke
    Nederland
    5 / 5

    goede communicatie, zorgvuldige verpakking en bezorging, last but not least een prachtige poster. Hij fleurt de hele kamer op.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Michiel
    Nederland
    5 / 5

    Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
    pascal
    Nederland
    5 / 5

    Werk vandaag ontvangen, en niks op aan te merken. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2018
    sandra
    Nederland
    5 / 5

    Heel tevreden over het snel geleverde advies en over het fotobehang. Dit maakt onze huiskamer uniek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit Popart kunstwerk Retro stijl schilderij van een vliegende Curtis Wright P-40K uit 1940 van Jan Keteleer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
181,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden