Retro stijl schilderij van een vrouw die in de wolk duikt

van Jan Keteleer

Retro stijl schilderij van een vrouw die in de wolk duikt van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 870933
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Dit schilderij heet The Woman Diving Into The Clouds en is gemaakt door kunstenaar Jan Keteleer. Het is een prachtig schilderij en toont een vrouw die in de blauwe lucht boven haar lijkt te duiken. Dit is een geweldig schilderij dat iedereen aan de muur zou willen hangen omdat het vol leven en energie zit. De gebruikte kleuren zijn zeer levendig en brengen het beste in dit zomerse schilderij naar boven. Van de felle zon die opkomt tot een prachtige lucht, het schilderij vangt alles prachtig en geeft het een jaren vijftig stijl.

Een retroschilderij werkt ook goed met andere stijlen, omdat u het schilderij kunt gebruiken om meer diepte en persoonlijkheid toe te voegen aan andere kunstwerken. Als u bijvoorbeeld een bestaand schilderij hebt met een zonnige kleur en een strandgezicht, kunt u de zonnige sfeer nog meer benadrukken door er een schilderij in jaren vijftig-stijl aan toe te voegen. Dit schilderij zou geweldig zijn voor elke kamer in het huis met een strand scène en zou perfect zijn om op te hangen aan de muur. Een andere mooie plek voor dit schilderij is in de keuken, waar het prachtig zou staan naast een aanrecht of op het tafelblad naast het eiland.

Zoals u ziet, is het schilderen van een vrouw in een wolk een leuke manier om een beetje nostalgie in de kamer te brengen. Als u van schilderijen in de stijl van de jaren vijftig houdt, is dit schilderij misschien een goede keuze om aan uw inrichting toe te voegen. Een schilderij in de stijl van de jaren vijftig is

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken