Retro stijl schilderij van een vrouw op een duikplank

van Jan Keteleer

Retro stijl schilderij van een vrouw op een duikplank van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 870935
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Het Retro Style schilderij van een vrouw op een duikplank is zeer populair en dat al vele jaren. Het wordt vaak gedaan als een accent stuk in de slaapkamer, maar het kan ook buiten worden gebruikt als een vrijstaande schilderij structuur. Het is een geweldige manier om het verleden in je zomergarderobe te brengen en de vrouw die het verleden wil behouden maar er toch modern uit wil zien, zal deze schilderstijl zeer aantrekkelijk vinden. De stijl wordt meestal geprefereerd door vrouwen die nostalgisch zijn, en het geeft hen een gevoel van nostalgie terwijl ze toch modern blijven. Veel vrouwen houden van de Retro Style schilderstijl vanwege de kleuren en het verwassen uiterlijk van het schilderij.

Het schilderij in jaren vijftig-stijl van een vrouw op een duikplank is favoriet bij zowel mannen als vrouwen. Het schilderij doet denken aan veel van de badpakken die populair waren in de jaren vijftig, waardoor het zeer aantrekkelijk is. De meeste van dit soort vrouwen zullen waarschijnlijk houden van het romantische gevoel dat dit stijlschilderij heeft, en het is een perfect wandaccent. Dit soort vrouwen hebben meestal het gevoel dat ze gewoon op het water drijven, zelfs als dat niet het geval is. Dit soort vrouwen heeft meestal een zwembad of spa in hun huis, dus deze schilderstijl past goed bij dat soort sfeer.

Een zomerse schilderstijl waar zowel mannen als vrouwen van houden is het Retro Style schilderij. Deze specifieke schilderstijl wordt vaak gekozen door vrouwen die

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken