Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand

Werkcode: 858 007 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand tijdens de zomer is een van mijn meest geliefde schilderij ideeën. De belangrijkste reden waarom ik dit schilderij zo mooi vind is omdat het je het gevoel geeft dat je alleen op het strand bent in een oude tijd, toen het leven nog heel eenvoudig en simpel was. Tegenwoordig is het leven erg hectisch en als je geen zorgen hebt in de wereld dan zou je dit gevoel helemaal niet krijgen. In feite zul je veel vrouwen vinden die hun lichaam thuis beschilderen met verschillende kleren aan en je kunt de inspiratie ook zien.

Dit schilderij idee is een zeer beroemde schilderij gedaan door kunstenaars van Retro stijl. Dit soort stijl schilderij idee maakt eigenlijk gebruik van een heleboel kleuren en tinten, die een zeer interessante achtergrond voor de vrouw die aan het schilderen is te creëren. U kunt dit schilderij idee proberen als je wilt wat werk te doen op het strand, op canvas. Er zijn veel vrouwen die hun buik, billen en benen willen beschilderen met verschillende kleuren en prints. Dit zijn de gebieden waar je gemakkelijk de inspiratie vandaan kunt halen. Dit zijn de gebieden die normaal gesproken meer worden geschilderd dan enig ander gebied van het lichaam.

Tegenwoordig is schilderen erg trendy geworden en veel mensen gebruiken deze retro schilderstijl om hun kunstwerken aan anderen te laten zien. Als je iets op het doek wilt schilderen, kun je dit zomerschilderij idee proberen. Gebruik gewoon de juiste kleuren om je we

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    J
    Nederland
    5 / 5

    ziet er uit zoals op de site
    Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    jeffrey
    Nederland
    5 / 5

    goei service snel in huis helemaal top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    Christa Van der Wielen
    Nederland
    5 / 5

    Erg blij met ons Werk aan de muur! Super eenvoudig systeem dat door iedereen in elkaar gezet kan worden en tóch ziet het eruit alsof het door een vakkundige professional is ingelijst! ? Top!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    Wendela
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekend
    Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    H.P.J.van Oerle
    Nederland
    5 / 5

    Mooie collectie.
    Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Rob.W
    Nederland
    5 / 5

    We zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze bestelling. Goed verpakt en in goede orde ontvangen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2017
    William
    Nederland
    5 / 5

    uitstekend
    Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
    Nol
    Nederland
    5 / 5

    Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Riksta
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Wilco Van de Graaf
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch
    We zijn superblij met het behang. Wie weet voor nog meer ideeën.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
    Diane
    Nederland
    5 / 5

    Mooie reproducties op canvas.
    Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
    U. Holwerda
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Vocht- en hittebestendig materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Stoer, stevig en haarscherp

HD Metal staat voor stoer, stevig en strak. Ook op HD Metal printen we onze afbeeldingen haarscherp.

Qua afwerking kan je kiezen voor glans of mat. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! HD Metal is een echte eyecatcher in een modern interieur.

Meer weten?

Meer over HD Metal en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
345,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden