Een Werk aan de Muur shop

Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand

- Werkcode: 858007

Jan Keteleer over Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand

Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand tijdens de zomer is een van mijn meest geliefde schilderij ideeën. De belangrijkste reden waarom ik dit schilderij zo mooi vind is omdat het je het gevoel geeft dat je alleen op het strand bent in een oude tijd, toen het leven nog heel eenvoudig en simpel was. Tegenwoordig is het leven erg hectisch en als je geen zorgen hebt in de wereld dan zou je dit gevoel helemaal niet krijgen. In feite zul je veel vrouwen vinden die hun lichaam thuis beschilderen met verschillende kleren aan en je kunt de inspiratie ook zien.

Dit schilderij idee is een zeer beroemde schilderij gedaan door kunstenaars van Retro stijl. Dit soort stijl schilderij idee maakt eigenlijk gebruik van een heleboel kleuren en tinten, die een zeer interessante achtergrond voor de vrouw die aan het schilderen is te creëren. U kunt dit schilderij idee proberen als je wilt wat werk te doen op het strand, op canvas. Er zijn veel vrouwen die hun buik, billen en benen willen beschilderen met verschillende kleuren en prints. Dit zijn de gebieden waar je gemakkelijk de inspiratie vandaan kunt halen. Dit zijn de gebieden die normaal gesproken meer worden geschilderd dan enig ander gebied van het lichaam.

Tegenwoordig is schilderen erg trendy geworden en veel mensen gebruiken deze retro schilderstijl om hun kunstwerken aan anderen te laten zien. Als je iets op het doek wilt schilderen, kun je dit zomerschilderij idee proberen. Gebruik gewoon de juiste kleuren om je we
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand op HD Metal

  • Prima verpakt, super ophangsysteem en resultaat is geweldig!
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Vochtbestendig materiaal

Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand

Koop dit schilderij Retro stijl schilderij van een vrouw op het strand van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 858007
Kies het materiaal Meer informatie
HD Metal (Staal)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
360 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.