Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 14 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Reusachtig

- Werkcode: 1 030 304

Ellen Borggreve over Reusachtig

Deze reusachtige plataan in een park in de buurt is ongelooflijk indrukwekkend, maar deze keer dient hij als kader voor deze parkscène die plotseling in iets mysterieus veranderde toen het licht van de winterzon een koele waas veroorzaakte die alle menselijke objecten aan het zicht onttrok. Dit zijn het soort gelukkige verrassingen wanneer je ze het minst verwacht. We waren hier aan het wandelen, zoals we vaak doen, maar ik heb altijd een camera bij me, omdat je gewoon nooit weet of er iets onverwachts gebeurt. In dit geval was dat het geval en de manier waarop deze nevel dit park in iets buitengewoons veranderde, was echt wonderbaarlijk. Ik heb geprobeerd de groene en bruine tinten in deze foto in evenwicht te brengen en de doorgang zichtbaar te houden naar de nevel in de verte, wat een gevoel van mysterie creëert
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Reusachtig op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Reusachtig

Koop de foto Reusachtig van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 304

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 14 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115,-103,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.