Een Werk aan de Muur shop

Rhododendron.

- Werkcode: 616 002

Prisca Visser over Rhododendron.

De rhododendron bloeit in het bos! Eerlijk, ik vind dat altijd een beetje sprookjesachtig. Het bos wat alleen maar dennenbomen staan met hier een daar een plukje groen struikgewas. Dan ineens loop je tegen zo'n massa bloemen aan. Zo mooi!

Leuke weetjes, deze Pontische Rhododendron bloeit pas vanaf zijn twaalfde jaar en is familie van de heide! In Nederland kom je ze vaak tegen in de bossen met een zandgrond.
Prisca Visser profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Prisca Visser

Hey, leuk dat je hier bent, ik ben Prisca!

Je kunt mij vinden in een koffiezaakje, genietend van mijn latte met een croissantje. Of met camera en rugzak slenterend over straat in een drukke stad. Je komt mij eerder tegen in het bos op de Veluwe waar ons boshuisje staat dan in een luxe hotel. Ik hou van avontuur en reizen maar vind het ook heerlijk om met een goed boek en onze twee katjes op de bank te kruipen.

Alle werken van Prisca Visser


Waarom je kiest voor Rhododendron. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rhododendron.

Koop de foto Rhododendron. van Prisca Visser op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 616 002
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.