Riet in winters landschap

- Werkcode: 1 110 888

Theo Felten over Riet in winters landschap

Het lijkt een zwart-wit foto maar dat is het niet. Het felle tegenlicht van de zon maakt dat van het riet alleen het silhouet te zien is. De grijs grauwe vlakte is het net ontdooiende ijs. Het geeft het een bijna schilderachtig effect. De foto is gemaakt op een frisse januari-ochtend in natuurgebied Bochtjesplaat, onderdeel van Nationaal Park Lauwersmeer.
Theo Felten profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Theo Felten

Nieuwsgierige amateurfotograaf. Vaak op pad, altijd mét camera. Ik fotografeer wat mijn aandacht trekt, wat indruk maakt. Het is mijn uitdaging om dat, samen met de emotie, de beroering van dat moment, vast te leggen.

Alle werken van Theo Felten


Waarom je kiest voor Riet in winters landschap als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Riet in winters landschap

Koop de foto Riet in winters landschap van Theo Felten op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 110 888
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden