Rietgedekte Nederlandse boerderij met groene kleuren

van Fotografiecor .nl

Rietgedekte Nederlandse boerderij met groene kleuren van Fotografiecor .nl

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 401243

10% woonseizoen korting!
Nog 9 dagen en 17 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
113 102 gratis verzending!

Omschrijving

Details van rietgedekte boerderijen met traditioneel karakter en authentieke architectonische details. Het pittoreske plaatsje Giethoorn in de kop van Overijssel in in Noord Nederland staat ook wel bekend als het Venetië van het Noorden. De sfeervolle huizen en vele kanalen en waterwegen maken deze locatie een toeristische attractie die veel vanaf een punter bootje wordt beken.

Dit werk wordt aangeboden door Fotografiecor .nl

Fotografiecor .nl profielfotoDe drijvende kracht achter Fotografiecor.nl is fotograaf Cor van der Waal. Als autodidact fotograaf heb ik door veel fotograferen, samen werken, uitdagingen aangaan en open te staan voor nieuwe kennis, mijzelf ontwikkelt. Met deze aanpak is er een sterk eigen stijl ontwikkeld die voortdurend in beweging is.Kijk, nadat je mijn portfolio op deze site hebt bekeken ook eens op mijn website, daar zie je actueel werk en krijg je achterliggende informatie over shoots en reportages.

Alle werken