Rijksmuseum bij nacht - reflectie - I amsterdam

- Werkcode: 1 071 300

Erik Verheggen over Rijksmuseum bij nacht - reflectie - I amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam 's nachts gefotografeerd vanaf de vijver op het Museumplein. Doordat het windstil was en het waterniveau erg laag, was de vijver een perfecte spiegel.

De letters "I amsterdam" verraden dat deze foto al wat ouder is. En daarom juist leuk om dit werk aan de muur te hebben!

Als je goed naar de foto kijkt, krijg je het gevoel dat er iets niet klopt. En dat klopt. Zie jij wat het is? Sommige mensen zagen het na een uur nog niet... Het snelst was een architect. Die kon na twee seconden precies zeggen welke manipulatie ik had gedaan. (Neem gerust contact op als je er niet uit komt.)
Erik Verheggen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Verheggen

Mijn grootvader was fotograaf. Mijn vader ook. Mijn broer en ik hebben deze familietraditie voortgezet. We konden niet(s) anders...

Sinds 2008 ben ik beroepsfotograaf. In mijn vrije tijd ga ik nog steeds vaak op pad met de camera. De resultaten daarvan vindt u hier.

Alle werken van Erik Verheggen


Waarom je kiest voor Rijksmuseum bij nacht - reflectie - I amsterdam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rijksmuseum bij nacht - reflectie - I amsterdam

Koop de foto Rijksmuseum bij nacht - reflectie - I amsterdam van Erik Verheggen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 071 300
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden