Cyber Monday sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Rijnbrug Arnhem John Frostbrug

- Werkcode: 230 506

Fotografie Arthur van Leeuwen over Rijnbrug Arnhem John Frostbrug

Rijnbrug Arnhem John Frostbrug in de avond.
Deze opnamen van de Rijnbrug heb ik met een lage sluitertijd gemaakt in het blauwe uur van de avond. Onder de brug door zie de skyline van Arnhem liggen.
Een stukje geschiedenis over de Rijnbrug van Arnhem en waarom de brug nu de John Frostbrug wordt genoemd.
De John Frostbrug, in de volksmond de Rijnbrug, is een verkeersbrug in Arnhem-Centrum over de rivier de Neder-Rijn. De brug is vernoemd naar de Engelse luitenant-kolonel John Dutton Frost.
Hij was luitenant-kolonel van het 2e bataljon van de Eerste Britse Luchtlandingsbrigade tijdens de Slag om Arnhem (Wereldoorlog II – september 1944 – Operation Market Garden). Dit bataljon bereikte de brug, maar slaagde er niet in de brug op de Duitsers te veroveren.
Deze rustgevende foto is een verrijking in uw huiskamer, op uw kantoor of wachtkamer.
Fotografie Arthur van Leeuwen profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Fotografie Arthur van Leeuwen

Beste mensen mijn naam is Arthur van Leeuwen, ik werk als zelfstandig fotograaf. Vanaf 1995, toen ik mijn diploma heb gehaald van de fotovakschool te Apeldoorn, ben ik mijn eigen bedrijf begonnen als Fotografie Arthur van Leeuwen in Duiven, dat ligt vlakbij Arnhem. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het maken van bruidsreportages, portretten, modellen/glamour, bedrijfsfotografie, waar ook 360 gradenfotografie bij hoort, straatfotografie, productfotografie en landschapsfotografie.Ik vind fotograaf een heerlijk vak: waarom? Omdat het erg afwisselend is, je hebt altijd te maken met verschillende mensen of situaties. Een bruidsreportage is voor mij heerlijk om te doen omdat je mensen daar heel blij mee kan maken, maar ik kan ook mijn eigen creativiteit er in kwijt en dat vindt ik erg belangrijk. Model en glamour fotografie is ook fantastisch om te doen. Ik doe dat zoals al mijn foto-opdrachten met veel enthousiasme en dat enthousiasme slaat vaak over naar het model of bruidspaar, dus naar diegene die ik moet portretteren, juist dan komen ze zelfverzekerd en vele malen beter op de foto.Landschapsfotografie is ontspannend en ik doe dat graag, je kan uren lopen voor die ene foto met het juiste licht of onderwerp.Straatfotografie is een beeldverhaal proberen te vertellen met 1 á 2 foto's zonder inmenging van mij als fotograaf. Straatfotografie laat ik meestal in zwart/wit zien, omdat kleur vreselijk afleid van het onderwerp.

Alle werken van Fotografie Arthur van Leeuwen


Waarom je kiest voor Rijnbrug Arnhem John Frostbrug als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rijnbrug Arnhem John Frostbrug

Koop de illustratie Rijnbrug Arnhem John Frostbrug van Fotografie Arthur van Leeuwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 230 506

Profiteer vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
56,-50,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.