Rijnhavenbrug Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 347637
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
129 gratis verzending!

Omschrijving

De Rijnhavenbrug, ook wel de Hoerenloper genoemd, verbindt sinds 2012 de Wilhelminapier, linksonder op de foto, met de wijk Katendrecht, aan de andere kant van de Rijnhaven. Geheel rechts zijn de Fenixloodsen te zien waar gebouwd wordt aan een opbouw van lofts; in het midden zien we de nog in bedrijf zijnde graansilo, met de opvallende groene kubus op het dak.
Verder op de achtergrond zijn de wijken Feyenoord en IJsselmonde te zien. Op de voorgrond spoedt een watertaxi zich naar de aanlegplaats bij Hotel New York.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken