Een Werk aan de Muur shop

Ritme van de wijngaard

- Werkcode: 41 423

Jim van Iterson over Ritme van de wijngaard

Schier eindeloze rijen wijnstokken scharen zich aaneen tegen de hellingen rond de Moezel. Diagonalen van wijnvelden in vele tinten winterse kleuren, doorsneden door een horizontaal resulteren in een grafisch beeld. Het ritme van de schuine lijnen contrasteert met de rechte, witte stokken.
Jim van Iterson profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jim van Iterson

Als vrij, dat wil zeggen niet commercieel gebonden fotograaf, ben ik al een jaar of 50 actief. Mijn hoofdthema's zijn architectuur, landschap, straatfotografie en natuur.
Ik was een aantal jaren docent fotografie aan de volksuniversiteit. ik ben lid van het fotografencollectief De Zutphense en van de Kunstkring Brummen. Ik werk uitsluitend digitaal, vooral full frame opnamen (Canon EOS 5D) en ik optimaliseer mijn foto's in Adobe Lightroom en maak zelf mijn afdrukken op papier. Mijn werk is bij veel gelegenheden en op veel plaatsen tentoon gesteld.
Op mijn website zijn meer voorbeelden van mijn werk te zien (www.van-iterson.nl)

Alle werken van Jim van Iterson


Waarom je kiest voor Ritme van de wijngaard op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Ritme van de wijngaard

Koop de foto Ritme van de wijngaard van Jim van Iterson op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 41 423
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.