Rode Kelk

- Werkcode: 566 634

Marion Raaijmakers over Rode Kelk

Nieuwe stijl macrofotografie met foto's waar vaak de kleuren van afspatten en welke tot de verbeelding spreekt. Je herkent nog net de kelk van een felrode bloem temidden van groen blad maar je fantasie bepaalt zelf wat je wilt zien. De conceptuele stijl maakt deze foto ongrijpbaar, terwijl je de foto in wordt getrokken. Het lijkt alsof het niet direct verband houdt met de objectwereld.
Marion Raaijmakers profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marion Raaijmakers

Fotograaf, reiziger, wereldburger. Met mijn fotografie wil ik mijn visie op de wereld en de mensen daarin delen. Geïnspireerd door mijn reizen, hoop ik het verhaal te vertellen van de mensen die ik ontmoet en de omgeving waar ze wonen.

Alle werken van Marion Raaijmakers


Waarom je kiest voor Rode Kelk als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rode Kelk

Koop de foto Rode Kelk van Marion Raaijmakers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 566 634
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden