Een Werk aan de Muur shop

Rode Mercedes-Benz

- Werkcode: 916392

Erik Reijnders over Rode Mercedes-Benz

Deze rode Mercedes-Benz spreek meeningeen tot de verbeelding een sportwagen voor de aller rijkste was het in der tijd. De auto is hier op grafische wijze weer gegeven geen haarscherpe foto maar een beeld dat ook in een stripverhaal kan ztaan. Ik zie Kuifje of Rik Ringers er zo in zitten . Ben jij een echte avonturier dan hoort dit werk in jou collectie bij jou aan de muur. en dan wegdromen hoe je door de woestijn scheurd alle andere achter je latende.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend met een voorkeur voor natuur en detail.

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Rode Mercedes-Benz als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rode Mercedes-Benz

Koop de illustratie Rode Mercedes-Benz van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 916392
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
67 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.