Een Werk aan de Muur shop

Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden

- Werkcode: 1 021 501

Evert Jan Luchies over Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden

Als het decor van een post acopalyptische zombiefilm. Bastnas Auto kerkhof in Zweden. In de bosrijke omgeving van het gehucht Bastnas , ongeveer twintig kilometer onder het plaatsje Tocksfors, op de grens tussen Zweden en Noorwegen ligt een verlaten autokerkhof. Het resultaat van een auto onderdelen handel van twee Zweedse broers die voornamelijk zaken deden met Noorse klanten. Het omvangrijke terrein bevat enkele huizen en bijgebouwen, en is vrij toegankelijk als je je aan de regels houdt. Je mag de gebouwen niet binnentreden, en niets van het terrein meenemen. Nadat de twee broers gestopt zijn met hun bedrijf, neemt de natuur het terrein weer over. Een oude rode Saab 96 staat gestapeld op gekantelde autowrakken. Roestig metaal overwoekerd met mos. Het geheel weerspiegeld deels in het roestbruine water. Deze foto is gemaakt met behulp van een Fujifilm X-T3 gemonteerd op een statief tijdens een regenachtige dag in de Zomer van 2022
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden

Koop de foto Rode Saab 96 op Bastnas autokerkhof bij Tocksfors in Zweden van Evert Jan Luchies op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 021 501
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.