Rode Vuurtoren

van Arjen Roos

Rode Vuurtoren van Arjen Roos

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 819883
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 gratis verzending!

Omschrijving

Geïnspireerd door het werk van Jean Guichard die met zijn foto van de La Jument in een storm mateloos populair is. Uiteraard met mijn eigen draai eraan gegeven door een hoofdrol voor de kleur rood te geven en de vele contrasten die in het werk verwerkt zitten. Contrast in zonlicht naast een storm, een mooi jong model op een verweerde vuurtoren, fashion-jurk zonder fashion-pose en uiteraard het gebruik van contrast in de belichting en toning.
Een fine-art werk wat met de vele details een blikvanger aan de wand zal zijn.

Dit werk wordt aangeboden door Arjen Roos

Arjen Roos profielfotoIn een ver verleden heb ik veel met photoshop gewerkt, dus toen ik als hobby steeds vaker ging fotograferen was het als vanzelf dat ik in photoshop mijn foto's nog iets mee kon geven.
Tegenwoordig leunt mijn werk zeer sterk op het gebruik van beeld bewerkings software om zowel mijn foto's als mijn digitale tekeningen en schilderijen helemaal af te maken.
Als ik mijn onderwerp niet kan fotograferen of tekenenen/schilderen dan is daar altijd nog de 3d modeleer software waardoor zo'n beetje alles mogelijk wordt.
Op mijn website ArjenRoos.nl staat meer informatie en worden een groot aantal werken extra uitgelicht. Op ArjenRoos.com staat veel informatie over hoe mijn werken tot stand komen.

Alle werken