Rode appel - Antieke tekening van een Rode appel Bloemen Collectie © designed by Jan Keteleer

van Jan Keteleer

Rode appel - Antieke tekening van een Rode appel Bloemen Collectie © designed by Jan Keteleer van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 478917
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
114 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Rode appel - Antieke tekening van een Rode appel

Bloemen Collectie
© designed by Jan Keteleer

Wat is het oude gezegde over een appel per dag? Dit prachtige beeld van Jan Keteleer laat een eenvoudig visueel beeld zien, maar neemt dat eenvoudige beeld mee naar een werkelijk fascinerend gebied. Dit is een afbeelding die je kunt boeien met zijn unieke details. Er is iets zeer arresterend aan dit kunstwerk.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken