Een Werk aan de Muur shop

Rode kano in blauwe zee met witte golfjes

- Werkcode: 413 438

Susan Hol over Rode kano in blauwe zee met witte golfjes

In een kano zit je alleen, met slechts het water als gezelschap. Ik houd van kanoën en heb het ook veel gedaan, in mijn eentje en met anderen. In dit schilderij probeer ik dat gevoel van vrijheid te verbeelden. De kanoër vaart weg uit het beeld, laat alles achter zich en vaart de vrijheid, een nieuwe (levens)route tegemoet. Het schilderij heb ik gemaakt met acrylverf op karton. Het blauw is opgebouwd in diverse lagen en de witte golfjes zijn gemaakt met de wegkrastechniek. Ik maakte het in 1992 en het werk is gesigneerd. Het formaat van het origineel is 50 x 64 cm. Met een goede spiegelreflexcamera is het gelukt er een foto van te maken die geschikt is voor allerlei afdrukken.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Rode kano in blauwe zee met witte golfjes op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rode kano in blauwe zee met witte golfjes

Koop dit schilderij Rode kano in blauwe zee met witte golfjes van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 413 438
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.