Een Werk aan de Muur shop

Rode tulp van boven

- Werkcode: 978565

Gerard de Zwaan over Rode tulp van boven

Deze foto heb ik gemaakt in de achtertuin waar deze tulp staat te bloeien. Voor deze foto heb ik 2 reportage flitsers met kleine soft boxjes gebruikt om deze tulp uit te lichten, in de nabewerking heb ik een aantal dingen aangepast en hinderlijke overbelichte punten verwijdert. Ik heb voor deze foto er voor gekozen om het in portret uit te voeren en de tulp van schuin van boven te nemen, de keuze om de achtergrond donkerder te houden is om de tulp uit te laten knallen. Je ziet nog wel de groene bladeren van andere planten die naast deze rode tulp staan. Ik vond de knal rode kleur mooi voor aan de muur, je moet er wel van houden.
Gerard de Zwaan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Gerard de Zwaan

Welkom in mijn shop. Ik ben Gerard de Zwaan en ben in 1983 geboren in de Veluwse plaats Harderwijk waar ik nog steeds woon. In 2013 ben ik begonnen met fotografie. Mijn eerste camera is een Nikon D3200 die ik nog steeds in mijn bezit heb, momenteel gebruik ik een Nikon D7200. Zo af en toe gebruik ik ook 1 of 2 Nikon SB700 flitsers om een onderwerp uit te lichten. Vanaf het begin doe ik aan natuurfotografie, het is voornamelijk landschappen wat ik fotografeer, de Veluwse bossen rondom Harderwijk is hiervoor een perfecte uitgangspunt. Af en toe doe ik macrofotografie en soms zet ik wild op de foto. Af en toe portretteer ik ook personen, het kan dan zijn dat het in opdracht is of vrijwerk. Ik vind dat mijn werk best gezien mag worden, als het een muur komt te hangen ergens in Europa zoals Nederland, België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk vind ik zeker niet erg.

Alle werken van Gerard de Zwaan


Waarom je kiest voor Rode tulp van boven op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rode tulp van boven

Koop dit digital art werk Rode tulp van boven van Gerard de Zwaan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 978565
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
69 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.