Rode tulpen in de zon - Zeewolde, Nederland

van Thijs van den Broek

Rode tulpen in de zon - Zeewolde, Nederland van Thijs van den Broek

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 469439
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
121 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De eindeloze aanblik van rode tulpen vergezeld van stormwolken en een verbazingwekkende zonsondergang. Wat een manier om het tulpenseizoen te beëindigen ?! Bij aankomst dacht ik dat ik te laat was, bijna alle velden waren al leeg. We hadden geluk dat we een overgebleven stuk mooie rode tulpen vonden, maar het begon te regenen. Na een tijdje stopte de regen en begon de lucht te verdwijnen. Het gebeurde allemaal heel snel en op tijd voor zonsondergang!

OPMERKING: hoewel boeren vaak zo vriendelijk zijn om u foto's te laten maken, moet u onthouden dat deze velden privé-eigendom zijn en daarom voorzichtig zijn tijdens het lopen door deze velden.

Dit werk wordt aangeboden door Thijs van den Broek

Thijs van den Broek profielfotoGepassioneerd landschapsfotograaf, maar ik geniet ook van de natuur, de sterren, mensen .. :)

Geboren in Arnhem, gestudeerd in Enschede en nu woonachtig in het centrum van Nederland, Utrecht.
Alhoewel Nederland mooi is, vind ik het leuk om tijdens mijn reizen op zoek te gaan naar prachtige landschappen en ik wil ze graag met je delen!

Mijn doel is om niet alleen foto's te maken van wat de natuur ons heeft gegeven, maar ook verhalen over hen te vertellen. Ik concentreer me voornamelijk op landschappen, maar ik geniet van elke vorm van natuur.

Alle werken