Een Werk aan de Muur shop

Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht

- Werkcode: 67 778

Susan Hol over Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht

De rode vazen waren in een vorig leven flessen wasmiddel van het merk Omo. Een designer heeft deze flessen bewerkt en vormgegeven tot de rode vazen, ik mocht van haar een foto van haar ge-upcycelde rode vaas gebruiken voor deze collage.
Hergebruik van materialen vind ik belangrijk, vandaar dat ik deze vazen zo centraal in het beeld heb gezet. De designer die ze gemaakt heeft, is inmiddels andere dingen gaan doen, anders had ik haar naam genoemd.
De basis van de collage is een foto met grassen, een blauwe lucht en witte wolken. De diamonds in the sky zijn fotootjes van een broche van mij met glanzende steentjes. De verschillende bloemen in en rondom de vazen zijn foto's van bloemen uit mijn tuin: dahlia, zonnebloem, bloesem, tulp, klaproos, boterbloem. Opvallend is dat de verschillende bloemen op verschillende momenten in het jaar bloeien. Ik heb dan ook in mijn bestanden een keuze gemaakt uit foto's die ik in de loop van het jaar en soms de loop van jaren heb gemaakt.
Het is een vrolijk, speels beeld geworden, een feest om naar te kijken.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Laatste EXPO's 21 maart-13 juni 2020, Veenendaal (NL); 8 april-1 juli 2018, Berlicum (NL); 17-19 augustus 2018, Chaugey (France). Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht

Koop dit digital art werk Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 67 778
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
168,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.