Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht

- Werkcode: 67 778

Susan Hol over Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht

De rode vazen waren in een vorig leven flessen wasmiddel van het merk Omo. Een designer heeft deze flessen bewerkt en vormgegeven tot de rode vazen, ik mocht van haar een foto van haar ge-upcycelde rode vaas gebruiken voor deze collage.
Hergebruik van materialen vind ik belangrijk, vandaar dat ik deze vazen zo centraal in het beeld heb gezet. De designer die ze gemaakt heeft, is inmiddels andere dingen gaan doen, anders had ik haar naam genoemd.
De basis van de collage is een foto met grassen, een blauwe lucht en witte wolken. De diamonds in the sky zijn fotootjes van een broche van mij met glanzende steentjes. De verschillende bloemen in en rondom de vazen zijn foto's van bloemen uit mijn tuin: dahlia, zonnebloem, bloesem, tulp, klaproos, boterbloem. Opvallend is dat de verschillende bloemen op verschillende momenten in het jaar bloeien. Ik heb dan ook in mijn bestanden een keuze gemaakt uit foto's die ik in de loop van het jaar en soms de loop van jaren heb gemaakt.
Het is een vrolijk, speels beeld geworden, een feest om naar te kijken.
Susan Hol profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Susan Hol

Vanaf ongeveer 1974 ben ik bijna dagelijks bezig met fotografie, tekenen (houtskool, grafiet, conté, krijt, inkt), schilderen, aquarelleren en/of collages maken. In al deze takken van beeldend werk heb ik veel uitgeprobeerd, mijn eigen weg gezocht, maar ook vaak les gehad van diverse professionals. Bij alles wat ik maak let ik vooral op vorm en kleur, compositie, schaduw en licht. De ene keer wordt het beeld daardoor heel minimalistisch, de andere keer juist enorm rijk. Het zijn vrijwel altijd kleine decors die een verhaal vertellen. Mijn insteek in mijn werk is: terug naar de basis, de plek waar rust en stilte heerst en van waaruit dingen groeien en in het daglicht verschijnen. Sinds 1990 exposeer ik zo nu en dan. Wil je meer over mij weten? Klik dan op een van de groene knoppen hieronder.

Alle werken van Susan Hol


Waarom je kiest voor Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht

Koop dit digital art werk Rode vazen bloemen diamanten blauwe lucht van Susan Hol als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 67 778
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden