Roestige scheepsromp met ladder

- Werkcode: 1 050 711

Frans Blok over Roestige scheepsromp met ladder

Een kleurrijke compositie op de romp van een werkschip dat afgemeerd lag in de Waalhaven in Rotterdam. De roestvlekken nemen de bruinrode tinten voor hun rekening; daarnaast zijn er roze en grijze vlakken en zelfs wat accenten in groen en wit. Het laddertje en de handgrepen ernaast brengen dan weer de kleur geel in.

De horizontale en verticale lijnen brengen wat ordening in het geheel, de inkassing rond de ladder zorgt voor wat reliëf. De schaduwen van de ladder en de handgrepen laten zien dat de zon schijnt. Het geheel is een bijna abstract schilderij van onbestemd formaat, ware het niet dat het laddertje er een menselijke schaal aan geeft.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor Roestige scheepsromp met ladder als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Roestige scheepsromp met ladder

Koop de foto Roestige scheepsromp met ladder van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 050 711
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
115,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden