Rolt Royce Silver Cloud voor de Union Jack... van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 659829
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
150 gratis verzending!

Omschrijving

De Rolls Royce Silver Cloud uit 1963 voor de Union Jack! Het kan niet meer Brits zijn. Iedereen kent Rolls Royce als het meest stijlvolle automerk ter wereld en associeert het met Groot-Brittannië. Als u uw interieur, huis, kantoor, winkel of restaurant een Brits tintje wilt geven, doe dat dan met dit schilderij.

Dit schilderij van de Rolls Royce Silver Cloud uit 1963 voor de Britse vlag is te koop in verschillende maten en kan zowel op doek als op hout en metaal worden geprint. U kunt het schilderij ook laten afwerken met een acrylplaat er overheen die meer diepte geeft.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken